Storytel Perhe: Kuinka löydät sopivat äänikirjat koko perheelle

Storytel Perhe on suosittu äänikirjapalvelu, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman äänikirjoja ja e-kirjoja koko perheelle. Palvelu mahdollistaa jopa kuuden käyttäjän lisäämisen samaan tilaukseen, jolloin jokaisella käyttäjällä on oma henkilökohtainen käyttäjätili. Tämä tarkoittaa, että jokainen perheenjäsen voi …

Storytel Perhe on suosittu äänikirjapalvelu, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman äänikirjoja ja e-kirjoja koko perheelle. Palvelu mahdollistaa jopa kuuden käyttäjän lisäämisen samaan tilaukseen, jolloin jokaisella käyttäjällä on oma henkilökohtainen käyttäjätili. Tämä tarkoittaa, että jokainen perheenjäsen voi kuunnella tai lukea kirjoja omalla laitteellaan ja omalla tahdillaan.

Storytel Perhe -tilauksessa on myös mahdollista säästää kokonaiskuukausimaksuissa, kun yhdistää useamman perheenjäsenen tilauksen yhteen Family-tilaukseen. Tilin omistaja maksaa kerralla koko perheen yhteisen tilauksen, jolloin kaikki perheenjäsenet voivat kuunnella ja lukea tarinoita edullisempaan yhteishintaan.

Palvelussa on tuhansia tarinoita koko perheelle, joten jokaiselle löytyy varmasti mielenkiintoista luettavaa tai kuunneltavaa. Storytel Perheen valikoimasta löytyy niin lastenkirjoja kuin aikuistenkin kirjallisuutta eri kategorioista, kuten jännitys, romantiikka, elämäkerrat ja nuortenkirjat.

Storytel Perhe on käyttäjäystävällinen palvelu, joka mahdollistaa tarinoiden kuuntelun tai lukemisen missä ja milloin vain. Palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden luoda henkilökohtaisia kirjahyllyjä, joihin voi tallentaa omia suosikkikirjojaan.

Palvelun Käyttöehdot

Storytelin käyttöehdot ovat tärkeitä asiakkaille, jotka käyttävät palvelua. Käyttöehdot on luotu käyttäjien turvallisuuden ja mukavuuden takaamiseksi. Palvelun käyttöehdot löytyvät osoitteesta https://www.storytel.com/fi/fi/documents/terms-and-conditions.

Storytelin käyttöehdot edellyttävät, että palvelua käytetään vain ei-kaupalliseen henkilökohtaiseen käyttöön. Käyttäjän on oltava vähintään 18-vuotias ja hänellä on oltava voimassa oleva maksutapa. Palvelun käyttöehdoissa määritellään myös, että käyttäjä vastaa itse kaikista käyttäjätunnuksillaan ja salasanoillaan tehdyistä toimista.

Palvelun käyttöehdoissa määritellään myös, että käyttäjä ei saa jakaa käyttäjätunnuksiaan ja salasanojaan kolmansien osapuolien kanssa. Käyttäjä ei myöskään saa käyttää palvelua laittomiin tarkoituksiin, kuten tekijänoikeuksien rikkomiseen tai laittomaan tiedonvälitykseen.

Lisäksi käyttöehdoissa määritellään, että palvelun käyttäjä ei saa muokata, kopioida, jakaa, lähettää, julkaista, myydä, lisensoida tai siirtää palvelun sisältöä tai osaa siitä ilman Storytelin nimenomaista kirjallista lupaa. Käyttöehdoissa määritellään myös, että palvelun käyttäjä vastaa itse kaikista palvelun käytöstä aiheutuneista kustannuksista, kuten internet-yhteyden kustannuksista.

Storytelin käyttöehdot ovat selkeät ja yksiselitteiset. Käyttäjien on tärkeää lukea ja ymmärtää käyttöehdot ennen palvelun käyttöä.

Perheenjäsenten Lisääminen

Storytel Perhe -tilauksessa voit lisätä jopa kuusi perheenjäsentä samaan tilaukseen. Perheenjäsenet voivat nauttia rajattomasta kuuntelu- ja lukuaikasta kaikissa Storytelin tarjoamissa kirjoissa ja äänikirjoissa.

Lapsen Lisääminen

Lapsen lisääminen Storytel Perhe -tilaukseen on helppoa. Vanhempien tulee seurata seuraavia ohjeita:

  1. Kirjaudu Storytel-tilillesi.
  2. Valitse ”Perhe” ja klikkaa ”Kutsu perheenjäsen”.
  3. Syötä lapsen sähköpostiosoite ja klikkaa ”Lähetä kutsu”.
  4. Lapselle lähetetään kutsu, jonka avulla hän voi liittyä tilaukseen.

Huomioithan, että lapsen tulee olla yli 13-vuotias liittyäkseen Storytel Perhe -tilaukseen.

Aikuisen Lisääminen

Aikuisen lisääminen Storytel Perhe -tilaukseen tapahtuu seuraavasti:

  1. Kirjaudu Storytel-tilillesi.
  2. Valitse ”Perhe” ja klikkaa ”Kutsu perheenjäsen”.
  3. Syötä aikuisen sähköpostiosoite ja klikkaa ”Lähetä kutsu”.
  4. Aikuiselle lähetetään kutsu, jonka avulla hän voi liittyä tilaukseen.

Huomioithan, että aikuisen tulee hyväksyä kutsu liittyäkseen Storytel Perhe -tilaukseen.

Storytel Perhe -tilaus on loistava tapa jakaa kirjallisuuden ilo koko perheen kesken.

Tarjolla Olevat Kirjat ja Äänikirjat

Storytel perhe -palvelu tarjoaa laajan valikoiman kirjoja ja äänikirjoja kaikenikäisille. Palvelusta löytyy niin suosittuja bestsellereitä kuin lastenkirjoja ja tietokirjoja. Kirjavalikoima päivittyy jatkuvasti, joten uutta luettavaa ja kuunneltavaa löytyy aina.

Palvelusta löytyy yli 100 000 kirjaa ja äänikirjaa, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain mielenkiintoista. Valikoima sisältää kaikenlaisia kirjoja, kuten jännitysromaaneja, fantasiateoksia, elämäkertoja ja tietokirjoja.

Storytel perhe -palvelu sisältää myös lastenkirjoja, joita voi kuunnella ja lukea Kids Mode -tilassa. Kids Mode -tila on suojattu vanhemman asettamalla pääsykoodilla, joten lapsi voi kuunnella ja lukea kirjoja turvallisesti omalta laitteelta.

Palvelusta löytyy myös erilaisia kirjasarjoja, kuten Harry Potter ja Game of Thrones. Kirjasarjojen lukeminen tai kuunteleminen on helppoa, sillä kaikki osat löytyvät samasta paikasta.

Käyttäjä voi myös ladata kirjoja ja äänikirjoja offline-tilaan, joten niitä voi kuunnella tai lukea ilman internetyhteyttä. Kirjojen ja äänikirjojen lataaminen on helppoa ja nopeaa, joten käyttäjä voi aloittaa lukemisen tai kuuntelun heti halutessaan.

Storytel perhe -palvelu tarjoaa siis laajan valikoiman kirjoja ja äänikirjoja kaikenikäisille. Palvelu on helppokäyttöinen ja tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden lukea ja kuunnella kirjoja missä ja milloin vain.

Maksut ja Tilaukset

Maksutavat

Storytel Perhe tarjoaa käyttäjilleen monipuolisen valikoiman maksutapoja. Asiakkaat voivat maksaa kuukausimaksunsa luottokortilla tai verkkopankin kautta. Maksutapahtumat ovat turvattuja ja salattuja, joten asiakkaiden tietoturva on taattu.

Tilauksen Peruutus

Jos käyttäjä haluaa peruuttaa tilauksensa, se onnistuu helposti ja nopeasti. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa, eikä siitä aiheudu lisäkuluja. Peruutus onnistuu kirjautumalla tilille ja valitsemalla ”Peruuta tilaus” -vaihtoehto. Tilauksen peruuttaminen astuu voimaan välittömästi, ja käyttäjän tili muutetaan rajoitetuksi tiliksi. Rajoitetussa tilissä käyttäjä voi kuunnella tai lukea enintään 20 minuuttia päivässä.

Jos käyttäjä haluaa palata takaisin Storytel Perhe -palvelun käyttäjäksi, hänen tulee kirjautua tililleen ja valita ”Uusi tilaus” -vaihtoehto. Tilauksen voi uusia milloin tahansa, ja käyttäjän tili muutetaan takaisin rajattomaksi tiliksi.

Tekninen Tuki ja Asiakaspalvelu

Storytel tarjoaa monipuolisia teknisiä tukipalveluita ja asiakaspalvelua kaikille käyttäjilleen. Jos käyttäjä kohtaa teknisiä ongelmia tai tarvitsee apua palvelun käytössä, hän voi ottaa yhteyttä Storytelin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu vastaa nopeasti ja ystävällisesti kaikkiin käyttäjien kysymyksiin ja auttaa heitä ratkaisemaan ongelmat.

Storytelin asiakaspalvelu on saatavilla useilla eri kielillä, mukaan lukien suomi. Käyttäjät voivat ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta. Asiakaspalvelu auttaa käyttäjiä myös Storytelin sovelluksen käytössä ja neuvoja, kuinka hyödyntää palvelua parhaalla mahdollisella tavalla.

Lisäksi, Storytelin verkkosivustolta löytyy usein kysyttyjä kysymyksiä -osio, jossa käyttäjät voivat löytää vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Tämä osio on hyödyllinen käyttäjille, jotka haluavat ratkaista ongelmia nopeasti ja helposti ilman asiakaspalveluun yhteydenottoa.

Storytelin tekninen tuki on myös erinomainen. Käyttäjät voivat löytää apua teknisissä ongelmissa Storytelin verkkosivustolta tai sovelluksesta. Verkkosivustolta löytyy ohjeita muun muassa sovelluksen asentamiseen ja päivittämiseen, kirjautumiseen, maksutapahtumiin ja käyttäjätilin hallintaan. Lisäksi, käyttäjät voivat ottaa yhteyttä tekniseen tukeen, jos he kohtaavat ongelmia sovelluksen käytössä.

Kaiken kaikkiaan, Storytel tarjoaa erinomaista asiakaspalvelua ja teknistä tukea kaikille käyttäjilleen. Käyttäjät voivat luottaa siihen, että heidän kysymyksiinsä vastataan nopeasti ja ystävällisesti, ja että he saavat apua teknisissä ongelmissa.

Arviot ja Palaute

Storytel Perhe on saanut paljon positiivista palautetta käyttäjiltään. Monet ovat kiitelleet palvelun helppokäyttöisyyttä ja laajaa valikoimaa. Käyttäjät ovat myös olleet tyytyväisiä siihen, että jokaisella perheenjäsenellä on oma käyttäjätili, joka mahdollistaa henkilökohtaisen suosikkilistan ja kuunteluhistorian ylläpidon.

Storytel Perheen arviot ovat olleet pääosin positiivisia. Monet käyttäjät ovat kehuneet palvelun laajaa valikoimaa, joka sisältää sekä suomenkielisiä että englanninkielisiä teoksia. Lisäksi käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä siihen, että palvelun käyttö on helppoa ja sujuvaa.

Palvelun käyttäjät ovat myös antaneet palautetta siitä, että perheenjäsenille on mahdollista luoda omat käyttäjätilit. Tämä on mahdollistanut henkilökohtaisen suosikkilistan ja kuunteluhistorian ylläpidon, mikä on ollut erityisen tärkeää perheen nuoremmille jäsenille.

Kaiken kaikkiaan Storytel Perhe on saanut positiivista palautetta käyttäjiltään, ja palvelun laaja valikoima ja helppokäyttöisyys ovat olleet sen suosion avain.

Jätä kommentti