Reko Lundán: Rinnakkain

Luin Rinnakkain-teoksen, joka on kirjoitettu vuonna 2004. Kirjan päähenkilö Jarmo kokee olevansa vähän tuuliajolla elämässään. Hän ei saa omasta mielestään vaikuttaa riittävästi oman perheensä tai kotinsa asioihin. Kirjassa käsitellään myös naapuriin kaavaillun asunnottomien asuntolan aiheuttamaa vastustusta. …

Luin Rinnakkain-teoksen, joka on kirjoitettu vuonna 2004. Kirjan päähenkilö Jarmo kokee olevansa vähän tuuliajolla elämässään. Hän ei saa omasta mielestään vaikuttaa riittävästi oman perheensä tai kotinsa asioihin. Kirjassa käsitellään myös naapuriin kaavaillun asunnottomien asuntolan aiheuttamaa vastustusta.

Kirjan viesti on lämminhenkinen ja inhimillinen. Kirjailija Reko Lundán tuo tekstiin paljon huumoria ja käsittelee terävästi nimbyilystä (not-in-my-backyard-asenne) johtuvia asenteita. Kirja ei osoittele ketään tai mitään, vaan toteaa, että sellaisia me ihmiset olemme. Monisärmäisiä myös huolenpidossamme.

Rinnakkain on hieno teos, joka käsittelee ajankohtaisia yhteiskunnallisia aiheita ja on samalla humoristinen ja herkkä. Suosittelen lukemaan!

Jätä kommentti